Tickets

Deze concertavond vormt de langverwachte opening van het gouden jubileumjaar van Harmonie Crescendo – Beegden. Een bijzonder galaconcert in de St. Martinuskerk te Beegden waaraan naast het jubilerend harmonieorkest medewerking wordt verleend door  het "Orkest Koninklijke Marechaussee" en solotrombonist Jeffrey Kant. De presentatie is deze avond in handen van niemand minder dan L1-coryfee Chantal van Zundert.

 

Harmonie Crescendo is in 1971 ontstaan uit de reorganisatie van het Klaroenkorps Beegden en heeft inmiddels een zeer gewaardeerde positie verworven in de Limburgse Blaasorkestenwereld. Naast de gebruikelijke optredens binnen de gemeenschap Beegden wordt er ook regelmatig op projectbasis gewerkt wat resulteerde in diverse proms- en themaconcerten en concertreizen. Sinds 2017 staat Harmonie Crescendo onder leiding van dirigent Martijn Pepels.

 

Het Orkest Koninklijke Marechaussee is één van de acht militaire orkesten binnen de Nederlandse krijgsmacht en heeft een fanfarebezetting met 50 professioneel opgeleide muzikanten. Het orkest is gelegerd in Apeldoorn en draagt de tradities, normen en waarden uit van het bereden wapen der Koninklijke Marechaussee. Ook verzorgt het orkest taptoes, mars- en showoptredens. Het Orkest Koninklijke Marechaussee staat tijdens dit Concert d’Or onder leiding van dirigent, wmr1 Bert van Cruchten.     

 

Jeffrey Kant (1992) werd toegelaten tot de befaamde tromboneklas van het Rotterdams Conservatorium waar hij in 2014 zijn Bachelor of Music behaalde én werd toegelaten tot de masterstudie. In juni 2016 sloot hij zijn Master of Music af met een 10 cum laude. Inmiddels was hij al werkzaam als solo-trombonist bij het WDR Sinfonieorchester in Keulen Daarnaast is Jeffrey als orkestmusicus vaak te gast bij andere orkesten en is hij regelmatig als solist te horen. Tijdens het Concert d’Or soleert hij onder begeleiding van Harmonie Crescendo in het werk “Poem a la Carte” van Manfred Schneider.

 

De aanvang van Concert d’Or is 20.00 uur. Om 19.30 uur worden de deuren van de tot concertzaal omgetoverde Martinuskerk geopend. Voor het concert en in de pauze is er de gelegenheid om in de verwarmde paviljoentent langs de kerk een drankje te nuttigen. Na het concert zal in deze tent een afterparty plaatsvinden.

Bij de ingang wordt tevens gecontroleerd op een geldig coronabewijs.

 

Tickets

Concert D'or

20 november om 20.00u | € 15.00 p/stuk

 
Kaarten€ 0,00

Totaal€ 0,00


UW GEGEVENSBetalen

Maak uw keuze:
Veilig betalen via iDeal


Secretariaat:
F. Delissen, Dorpstraat 18, 6099 BJ Beegden

secretariaat@crescendo-beegden.nl

KVK nummer 40175031
Tel. (0475) 57 13 03
Algemene voorwaarden