Harmonie Crescendo Beegden

Organisatie

Om de vereniging te ondersteunen en in goede banen te leiden zijn er diverse commissie en werkgroepen samengesteld. Hieronder staan de belangrijkste commissies en werkgroepen vermeld met de voorzitters, danwel contactpersonen, waar u uw vragen aan kunt richten. Mocht de informatie die u zoekt hier (nog) niet bij staan dan kunt u het beste contact opnemen met het secretariaat.

 


 

Concert Commissie:

De concertcommissie houdt zich voornamelijk bezig met het tijdig opstellen van een planning van het muzikaal jaarprogramma en waar nodig mede invulling geven aan dit programma. 

Hieronder valt ook: bepalen van de muziekkeuze, opstellen van repetitieschema's, extra- of groepsrepetities.

Voor het verzoek om te concerteren kunt u het beste contact opnemen met de secretaris, Frank Delissen: secretariaat@crescendo-beegden.nl

 


 

The Local Market

 

Op  zaterdag 26 augustus 2017 vindt “The Local Market” plaats in Beegden, van 14.00 tot 20.00 uur. The Local Market is een vernieuwde opzet van de traditionele zomermarkt die de afgelopen decennia heeft plaats gevonden en in de hoogtijdagen duizenden bezoekers trok.

In de nieuwe setting staan tal van kleine ondernemers die handmade, vintage, mode, lifestyle en wellness zullen verkopen. De urban- casual setting  in dit marktgedeelte zal worden benadrukt door een line-up van foodtrucks en akoestische optredens.

 

In het centraal gelegen park vinden vanaf 14.00 uur activiteiten plaats waaronder de “Kids Market”. Hier bieden kinderen hun eigen producten aan en is continu live entertainment in de vorm van schminken, springkussen en theater. Ook in het park zullen gevarieerde foodtrucks en lekkere muziek de hele middag en avond een relaxte sfeer creëren.

Om 19.30 uur start in het park het culturele programma “De Uitmarkt” waarbij acts en optredens uit de gemeente Maasgouw het podium gaan vullen. Aansluitend zal de avond in stijl worden afgesloten met een smashing optreden van een coverband.

 

Meer informatie op www.facebook.com/thelocalmarketbeegden.

Interesse voor deelname? Mail of bel Stan Hoeijmakers: stanhoey@hotmail.com / 06-42335289.

 


 

Sectiehoofden binnen het harmonie-orkest:

Sectiehoofden 'vertegenwoordigen' hun groep muzikanten. Ca. 5-6 keer per jaar vindt er overleg plaats tussen de sectiehoofden, de dirigent en de voorzitter. De huidige gang van zaken wordt dan besproken en indien nodig worden zaken aangepakt. Hieronder de verdeling van de secties: