Harmonie Crescendo Beegden

Organisatie

Om de vereniging te ondersteunen en in goede banen te leiden zijn er diverse commissie en werkgroepen samengesteld. Hieronder staan de belangrijkste commissies en werkgroepen vermeld met de voorzitters, danwel contactpersonen, waar u uw vragen aan kunt richten. Mocht de informatie die u zoekt hier (nog) niet bij staan dan kunt u het beste contact opnemen met het secretariaat.

 


 

Concert Commissie:

De concertcommissie houdt zich voornamelijk bezig met het tijdig opstellen van een planning van het muzikaal jaarprogramma en waar nodig mede invulling geven aan dit programma. 

Hieronder valt ook: bepalen van de muziekkeuze, opstellen van repetitieschema's, extra- of groepsrepetities.

Voor het verzoek om te concerteren kunt u het beste contact opnemen met de secretaris, Frank Delissen: secretariaat@crescendo-beegden.nl

 


 

The Local Market

 

“The Local Market” is de geslaagde vernieuwde opzet van een traditionele braderie en gericht op een aanbod van kwaliteitsproducten. In de casual setting staan tal van kleine ondernemers die handmade, vintage, fashion, lifestyle en wellness zullen verkopen. De intieme setting  zal worden benadrukt door een line-up van foodtrucks en akoestische optredens.

In het centraal gelegen park vinden activiteiten plaats waaronder de “Kids Market” en is continu live entertainment in de vorm van schminken, springkussen en theater. Ook in het park zullen gevarieerde foodtrucks en lekkere muziek de hele middag en avond een relaxte sfeer creëren.

 

Meer informatie op www.facebook.com/thelocalmarketbeegden.

Interesse voor deelname? Mail of bel Stan Hoeijmakers: localmarket@crescendo-beegden.nl / 06-42335289.

 


 

Sectiehoofden binnen het harmonie-orkest:

Sectiehoofden 'vertegenwoordigen' hun groep muzikanten. Ca. 5-6 keer per jaar vindt er overleg plaats tussen de sectiehoofden, de dirigent en de voorzitter. De huidige gang van zaken wordt dan besproken en indien nodig worden zaken aangepakt. Hieronder de verdeling van de secties: