Harmonie Crescendo Beegden

Concert d'Or - GECANDELD

Zaterdag 20 November om 20:00u

Extra info:

Gisteren is na intensief beraad binnen het bestuur en jubileumcommissie besloten om het geplande Concert D’or van a.s. zaterdag  NIET  door te laten gaan.

 

Ondanks dat de Coronamaatregelen ons voor het concertgedeelte redelijk gunstig gezind zijn, vinden we het ontbreken van een horecagedeelte en de daarbij behorende gezelligheid een te groot gemis om een waardige jubileumavond neer te kunnen zetten.

Daarnaast hebben we uit meerdere hoeken berichten ontvangen dat mensen zich niet comfortabel voelen bij een concert van dit kaliber in deze tijd. Enkele kaartreserveringen zijn in de afgelopen week ook gecanceld.

Na afloop van het bestuursoverleg is ook contact geweest met het Orkest van de Koninklijke Marechaussee en is ons besluit toegelicht. Vanuit onze gasten alleen maar begrip voor ons besluit en we hebben naar elkaar de intentie uitgesproken het concert op een later moment in te halen.

 

We vinden het natuurlijk ontzettend jammer dat we het jubileumconcert nét voor de uitvoering moeten cancelen maar we hopen op uw begrip in deze.

De door u gekochte kaarten kunnen worden ingeleverd bij de ATEP (Dorpstraat 18) in Beegden waarna u het geld terug ontvangt. Het bedrag van online bestelde kaarten wordt teruggeboekt op uw rekening.

 

Mocht u vragen hebben, schroom niet contact op te nemen.

Terug naar het overzicht